Gent

Opplev Gent, en sjarmerende belgisk by som blander historisk sjarm med moderne kultur og levende atmosfære. Utforsk byens imponerende arkitektur, kanaler og pulserende kunstscene i denne unike destinasjonen.

Besøk Gent

Gent, en historisk by i Belgia, byr på en perfekt kombinasjon av gammel sjarm og moderne livsstil. Utforsk det storslåtte St. Bavo-katedralen med det berømte maleriet “Lam Gods”, og beundre det imponerende Gravensteen-slottet. Nyt en spasertur langs de pittoreske kanalene i byen og oppdag de sjarmerende middelalderske bygningene i byens sentrum. Gent er også kjent for sitt pulserende kulturliv, med et bredt utvalg av kunstgallerier, teatre og musikkfestivaler. La deg forføre av den unike atmosfæren og den gjestfrie sjelen til Gent, og opplev denne flotte belgiske byen i all sin prakt.

Våre lag i Gent

Våre hoteller i Gent

NH Gent Belfort

Dette flotte fire stjerners hotellet ligger midt i kjernen av byen. Rett ved rådhuset og få minutter gange unna Den store kanon.

ibis budget Gent Centrum Dampoort

Dette helt enkle 2,5 stjerners hotellet ligger i sentrum av Gent. Her bor dere enkelt i små men renslige rom med gangavstand til togstasjonen