Hamburg

Opplev Hamburg, Tysklands maritime perle med rik kultur og historie. Utforsk verdensarvlistede områder, den berømte havnen og nyt den kulinariske scenen i denne pulserende og sjarmerende byen.

Hamburg

Besøk Hamburg

Hamburg, Tysklands maritime juvel, er en by med en rik kultur, historie og pulserende energi. Utforsk de historiske bydelene som Speicherstadt og Kontorhausviertel, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Den berømte havnen i Hamburg er en travel knutepunkt for handel og turisme, og det er også hjemmet til den ikoniske Elbphilharmonie. Byen byr på en rekke museer, teatre og kunstgallerier. Hamburg er kjent for sin kulinariske scene, med deilig fisk og lokale spesialiteter som Labskaus. Ta en spasertur langs Elben, utforsk Reeperbahn eller nyt en båttur på Alster-sjøen og oppdag Hamburgs unike sjarm.

Våre lag i Hamburg

Våre hoteller i Hamburg

Radisson Blu Hotel Hamburg

Dette fantastiske fire stjerners hotellet ligger midt i de sentrale delene av Hamburg med mange grøntområder rett utenfor vinduet og gangavstand til stadion. Kort vei til Botanisk Hage og kun 2 minutter til kollektivtrafikk.

Novum Hotel Alster

Dette enkle tre stjerners hotellet ligger i sentrum av Hamburg. Her er det kort vei til shoppinggater og kjøpesenter. 5 minutter unna hotellet ligger sentralstasjonen og her kan du og ta tunnelbane.