Leeds

Opplev Leeds, en dynamisk by som blander historie, kultur og moderne livsstil. Utforsk slottet, historiske monumenter og det pulserende bysentrumet i denne engelske destinasjonen med et blomstrende musikk- og kunstmiljø.

Leeds

Besøk Leeds

Leeds, en dynamisk by i Yorkshire, England, kombinerer historie, kultur og moderne livsstil. Utforsk det imponerende Leeds Castle, Kirkstall Abbey og det pulserende bysentrumet. Leeds er kjent for sin blomstrende musikkscene, med festivaler og konserter som tiltrekker seg nasjonale og internasjonale artister. Byen har også et bredt utvalg av shoppingmuligheter, fra de trendy butikkene i Victoria Quarter til de livlige markedene som Kirkgate Market. Leeds er et knutepunkt for kunst og kultur, med kunstgallerier, teatre og museer som gir besøkende en smak av den kreative ånden i byen. Oppdag Leeds’ unike sjarm og energi mens du utforsker dens mangfoldige tilbud.

Våre lag i Leeds

Våre hoteller i Leeds

Novotel Leeds

Novotel ligger sentralt i byen med kort vei til Canal Wharf. Det er et familievennlig hotell som tillater 2 voksne og 2 barn (opp til 14 år) å bo i samme rom.

Park Plaza

Helt nært togstasjonen i Leeds ligger Park Plaza. Et fire stjerners hotell med både god beliggenhet, gode senger og stor og god frokost. Rett utenfor hotellet finner dere shoppingsenteret Trinity.

iBis Styles Leeds

Vårt standardhotell i Leeds er iBis styles, beliggende sentralt byen.