FAR OG SØNN PÅ TUR TIL LONDON

Gaute Lien, opprinnelig fra Lofoten, bosatt i Oslo i snart 30 år, ønsket å få en opplevelse for livet sammen med sin far, fremdeles bosatt i Lofoten. Pappa Truls er livslang Tottenham-supporter, men hadde aldri vært på fotballkamp i England. Høsten 2022 la Gaute noen planer rundt dette – og på julaften åpnet pappa Truls på 86 år gaven fra sønnen: Om noen uker sitter vi oss på flyet sammen, vi drar til London, og vi skal oppleve Tottenham v Arsenal!

Gaute forklarer at faren ble rørt av gaven, og gledet seg til turen!

Vi i Bergen Sportsreiser var så heldig å få arrangere denne turen for Gaute og Truls. Gaute forklarer at det er mange tilbydere av fotballreiser, men han ble anbefalt Bergen Sportsreiser, og sjekket ut nettsiden, som han synes fremsto profesjonell. Han fikk raskt hjelp på vår chat-tjeneste, og etter dette sjekket han referanser om selskapet, før han endte opp med å bestille reisen hos oss.

– Vi hadde en fantastisk tur til London, hvor vi også opplevde Museum of Science og Phantom of the Opera på lørdagen, og en fantastisk fotballkamp mellom Tottenham og Arsenal på søndagen. Vi er veldig fornøyd med servicen fra dere i Bergen Sportsreiser, både før, under og etter reisen. Vi har ingen problemer med å anbefale dere videre, og Pappa Truls var storfornøyd når vi var på plassene på Stadion, sier Gaute.

Vi takker Gaute og Truls for tilliten, og for tilbakemeldingene, og ønsker velkommen igjen ved neste anledning!