Golf

Visste du at Golf er en av Norges største idretter beregnet på antall utøvere? Og den beste av alle, Victor Hovland er i verdenstoppen, rangert som nummer 5 i verden. Nå har du mulighet å reise ut i verden og se på verdens beste Golfspillere. Vi hjelper deg til flere Golf konkurranser rundt om i verden. 

Skreddersydde turer

Golf spilles i alle deler av verden. Hver konkurranse har sin sjarm om det så er vinden i Skottland, de grønne dressjakkene i USA eller en sandbunker i Danmark. Vi skreddersyr din golfreise så den passer best for deg og dine ønskemål. Hvor i verden vil du se verdensstjernene?

British Open, US Open, Cazoo French Open og mange andre konkurranser i løpet av et kalenderår er noen av plassene vi kan hjelpe deg med. Og har du et ønske som du ikke finner i oversikten så send oss en forespørsel så ser vi på mulighetene.

Er det Hovland som er din favoritt eller synes du det er mer spennende å følge med noen av de andre stjernene som Rory McIlroy, Jon Rahm eller Jordan Spieth? Visste du forresten at verdens første registrert Hole in One ble slått i 1868 på The Open Championship og at det er amerikanske Mancil Davis som slått flest Hole in one i historien, 51 (!) stykker.

Send oss en forespørsel i dag

Send forespørsel med ønsket løp, hvor mange dere er og type rom og hotellklasse så sender vi dere et tilbud.

Kontor

Bakarvågen 21, 5305 Florvåg

Våre åpningstider:

Telefon: Mandag – fredag: 09.00-16.00

Live chat: Mandag-fredag: 09.00-22.00. Lørdag-søndag: 11.00-22.00.

Kommende turneringer

Turnering
Dato
Bane
Mer info/booking
Cazoo open de France
21/09/2023
Le Golf National, Guyancourt
Øvrige Golf forespørsler
2023/2024
Ta Kontakt