fbpx

Treningsleir i Barcelona

Vi tilbyr treningsleirer i Barcelona sentrum, og i Santa Susanna/Lloret de Mar, som er ca. en times kjøring utenfor Barcelona, beliggende ved havet. Her tilbyr vi fire stjerners hotell, og trening for fotballag på både naturgress og kunstgress, samt i innendørs hall for håndballag.

Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet 24 timer i døgnet, for assistanse ved behov.

NB: Fly/transport er IKKE inkludert i våre pakkereiser.

Treningsleir i Barcelona 2

Treningsleir for lag på alle nivå

Vi tilbyr treningsleir i Barcelona, for lag på alle nivå. Her tilbyr vi treningsleirer over en helg, eller over en uke eller mer. Her kan man kombinere trening med storbyferie, sol og bading, og å se fotball på det høyeste nivået, med FC Barcelona på Nou Camp som er høydepunkt for mange.

Barcelona sentrum

Vi tilbyr treningsleir med hotellopphold i Barcelona sentrum, i nærheten av stranden. Vi tilbyr treningsleir for håndballag i innendørs hall, og for fotballag på en kunstgressbane like ved stranden. Standaren på denne kunstgressbanen er i norsk målestokk “ok”, men her trener man like ved stranden, i fantastiske omgivelser! 

Treningsleir i Barcelona 3

Treningsleir i Barcelona 4

Lloret de Mar & Santa Susanna

Vi tilbyr treningsleir i Barcelona sentrum, og i kystbyene Lloret de Mar og Santa Susanne, ca. en times kjøring utenfor Barcelona. Disse områdene er svært populære destinasjoner for turister fra hele verden, og for fotballag på treningsleirer. Her er klimaet behagelig, og man bor like ved havet. På treningsleir utenfor Barcelona kombinerer man trening og kamper med avslapping, shopping, soling og diverse andre aktiviteter i området.

Weekend-camp

En treningsleir behøver ikke å vare en hel uke. Hva med en langhelg i Barcelona, med trening ved stranden, middager på restaurant i Barcelona sentrum, Espanyol eller FC  Barcelona LIVE? Mulighetene er mange, opplevelsene blir store! Vi tilrettelegger alt for ditt lag, kontakt oss i dag, så finner vi en reise etter deres ønsker og behov.

Treningsleir i Barcelona 5
Treningsleir i Barcelona 6

Klar for treningsleir?

Vi gir gjerne ditt lag mer informasjon om våre treningsleirer, og et uforpliktende tilbud.

Referanser

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet! Les om tidligere kunders opplevelser:

Takk, vi hadde en fantastisk tur til Liverpool 🙂 Veldig fornøyd med både hotell og kampbilletter. Rent og pent hotell, fine rom, hyggelig betjening, god frokost og kul innredning. Knallbra med lounge og gode seter på stadion. Fornøyde barn og voksne! Dere var så flinke til å informere i forkant. Gode Liverpool- tips også. Takk for god hjelp 🙂
Avatar

Eli

Liverpool, Februar 2018
Turen innfridde så det holdt! Opplegget dere laget til oss, servicen dere har ytt i hele prosessen fra forespørsel, til bestilling, informasjon underveis og t.o.m assistert med å informere hotellet om sen innsjekk, ja dette har dere levert i verdensklasse! Jeg har reist veldig mye i jobb siste 10 årene, verden over, og jeg har sjelden eller aldri sittet igjen å vært så fornøyd… Vi hadde en fenomenal tur, mye pga dere i Bergen Sportsreiser. Vi snakkes igjen veldig snart ?
Avatar

Audun Røyset

Liverpool, September 2016
Turen var helt topp og kunne ikke vært annerledes, kanskje med unntak av at skuddet til Henderson hadde gått inn. Alt sto til forventningene, og vi var alle godt fornøyde. Dette er syvende gangen vi reiser, og vi har fast program med puben The William Gladestone som utgangspunkt. Har tidligere bodd på HDN, men Indigo var helt topp – deilig med en liten spasertur når kvelden er på hell….Vi kommer tilbake ved neste anledning, men drøyer nok til utpå nyåret 😉
Avatar

Jørn Jensen

Liverpool, Desember 2016