fbpx

Treningsleir i Gdansk

Polen er en stadig mer etterspurt destinasjon for treningsleir, grunnet et behagelig prisnivå, og gode fasiliteter.
Gdansk er et yndet turistmål, og byen har mye å tilby både på dag- og kveldstid.

Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet 24 timer i døgnet, for assistanse ved behov.

NB: Fly/transport er IKKE inkludert i våre pakkereiser.

Treningsleir i Gdansk 2

Sportshotell

Vi tilbyr opphold og trening på et topp moderne sportshotell, ca en times kjøring utenfor Gdansk sentrum. Dette hotellet ble bygget før fotball-EM i Polen i 2012. Under mesterskapet hadde det spanske landslaget sin base her, både før og under EM, et mesterskap som Spania vant! Hotellet har egen restaurant, samt innendørs basseng, et lite spa og boblebad.

Treningsanlegg

På hotellets eget område, like utenfor hotellrommene, ligger hotellets egne gress- og kunstgressbaner.

I tillegg har hotellet tennisbane, og like i nærheten er det en egen sports-hall med innendørs svømmebasseng, håndballbane og basketballbane.

treningsleir gdansk treningsanlegg
treningsleir gdansk treningsanlegg

Weekend-camp eller en ukes leir?

En treningsleir behøver ikke å vare en hel uke. Vi arrangerer treningsleir over en helg, eller over en lengre periode. Hva med en weekend-camp, fredag til mandag?

Hvem passer dette for?

Treningsleir på dette sportshotellet passer perfekt for deg som ønsker maks sportslig og sosialt utbytte, og som ønsker å bo i trygge og rolige omgivelser, med mange fasiliteter tilgjengelig.

  • Klassifisering: 4-stjerner 
  • Direktefly fra Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Kristiansand og Ålesund 
  • Svømmebasseng
  • Avstand til trening: Like utenfor døren
  • Avstand til by: Til Gniewino: 7 km. Til Gdansk: 60 km 
  • Alle måltider inkludert
treningsleir gdansk treningsanlegg
Treningsleir i Gdansk 3

Klar for treningsleir?

Vi gir gjerne ditt lag mer informasjon om våre treningsleirer, og et uforpliktende tilbud.

Referanser

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet! Les om tidligere kunders opplevelser:

Takk, vi hadde en fantastisk tur til Liverpool 🙂 Veldig fornøyd med både hotell og kampbilletter. Rent og pent hotell, fine rom, hyggelig betjening, god frokost og kul innredning. Knallbra med lounge og gode seter på stadion. Fornøyde barn og voksne! Dere var så flinke til å informere i forkant. Gode Liverpool- tips også. Takk for god hjelp 🙂
Avatar

Eli

Liverpool, Februar 2018
Turen innfridde så det holdt! Opplegget dere laget til oss, servicen dere har ytt i hele prosessen fra forespørsel, til bestilling, informasjon underveis og t.o.m assistert med å informere hotellet om sen innsjekk, ja dette har dere levert i verdensklasse! Jeg har reist veldig mye i jobb siste 10 årene, verden over, og jeg har sjelden eller aldri sittet igjen å vært så fornøyd… Vi hadde en fenomenal tur, mye pga dere i Bergen Sportsreiser. Vi snakkes igjen veldig snart ?
Avatar

Audun Røyset

Liverpool, September 2016
Turen var helt topp og kunne ikke vært annerledes, kanskje med unntak av at skuddet til Henderson hadde gått inn. Alt sto til forventningene, og vi var alle godt fornøyde. Dette er syvende gangen vi reiser, og vi har fast program med puben The William Gladestone som utgangspunkt. Har tidligere bodd på HDN, men Indigo var helt topp – deilig med en liten spasertur når kvelden er på hell….Vi kommer tilbake ved neste anledning, men drøyer nok til utpå nyåret 😉
Avatar

Jørn Jensen

Liverpool, Desember 2016