fbpx

Treningsleir i Haugesund

Haugesund ligger mellom Bergen og Stavanger, og passer perfekt for lag i Hordaland og Rogaland. Treningsfasiliteter er selvfølgelig innendørs, så laget kan trene i allslags vær. 

​Vi tilbyr treningsleirer til Haugesund fra 1 til flere overnattinger, inkludert hotellopphold, frokost, varm lunsj, middag og treningsøkter. 

Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet 24 timer i døgnet, for assistanse ved behov.

NB: Fly/transport er IKKE inkludert i våre pakkereiser.

Treningsleir i Haugesund 2

Haugesund by

Haugesund er en flott by å være på treningsleir i. Byen er liten og kompakt, med en koselig sentrumskjerne. Utenom trening kan man gå på kino, spille bowling eller nye den fantastiske kystnaturen like utenfor sentrum. 

Fra Bergen sentrum til Haugesund sentrum er reisetiden inkludert ferge ca. 3 timer, og fra Stavanger ca. 2 timer.

Hotell i Haugesund

Vi tilbyr overnatting på ett av Scandic hotellene, midt i sentrum.

Dette er fire stjerners hoteller av god standard, som tilbyr bar, restaurant og treningsrom. Wi-Fi er gratis på hotellene og alle rom har skrivebord, klimaanlegg, safe og TV, samt eget bad med dusj.

treningsleir haugesund overnatting scandic
treningsleir haugesund vard fotballhall

Treninganlegg

Treningsøktene er i innendørs hall, som har en 9er kunstgressbane. Når det er surt og kaldt ute er det behagelig å trene inne i den isolerte hallen, som har et kunstgressdekke av god standard. Antall treningsøkter tilpasses etter ditt lags behov. Fra hotellene i sentrum er det ca. 1,2 – 2,0 km til hallen.

Ved fullbooket innendørs hall, eller om ønskelig, så kan vi tilby treningsøkter utendørs, på kunstgress.

Treningskamp PÅ 11er bane:

Om det ønskes treningskamp på 11er bane så kan vi tilby dette i innendørs hall ca. 2 mil fra Haugesund.

Treningsleir i Haugesund 3
fotball gressbane

Transport

De fleste lagene som drar på treningsleir til Haugesund kjører privat, i egne biler. 
Vi gir også priser på busstransport t/r, men det økonomisk beste for deres gruppe er normalt å organisere transporten privat. Det er parkering i nærheten av hotellene, og prisen er ca. kr. 150,- pr. døgn.

Grunnpakke-1

Denne pakken inkluderer følgende:

* 2 overnattinger på Scandic hotell (4*)
* Inkludert 2x frokost på hotellet

* Inkludert 2x varm lunsj (serveres i kantinen i fotballhallen)
* Inkludert 2x middag på hotellet (1 buffet + 1 tre retters middag)

* Inkludert tre treningsøkter à 90 minutter

Pris fra KUN kr. 2.690,- pr. person.
 

Grunnpakke-2

Denne pakken inkluderer følgende:

* 3 overnattinger på Scandic hotell (4*)
* Inkludert 3x frokost på hotellet

* Inkludert 3x varm lunsj (serveres i kantinen i fotballhallen)
* Inkludert 3x middag på hotellet (2 buffet + 1 tre retters middag)

* Inkludert fem treningsøkter à 90 minutter

Pris fra KUN kr. 3.590,- pr. person.

Prisene forutsetter at gruppen er minst 20 reisende, og inkluderer ikke transport til/fra Haugesund, og til/fra treningshallen.

Hvem passer dette for?

Treningsleirene i Haugesund passer for alle lag, spesielt for ungdomslag, hvor det å “komme seg vekk”, og bo på hotell er stor stas. Er ditt lag gutter eller jenter mellom 13-19 er dette perfekt! Også for seniorlag på noe lavere nivå (4-8 divisjon) passer treningsleir i Haugesund bra.

Treningsleir i Haugesund 4

Klar for treningsleir?

Vi gir gjerne ditt lag mer informasjon om våre treningsleirer, og et uforpliktende tilbud.

Referanser

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet! Les om tidligere kunders opplevelser:

Takk, vi hadde en fantastisk tur til Liverpool 🙂 Veldig fornøyd med både hotell og kampbilletter. Rent og pent hotell, fine rom, hyggelig betjening, god frokost og kul innredning. Knallbra med lounge og gode seter på stadion. Fornøyde barn og voksne! Dere var så flinke til å informere i forkant. Gode Liverpool- tips også. Takk for god hjelp 🙂
Avatar

Eli

Liverpool, Februar 2018
Turen innfridde så det holdt! Opplegget dere laget til oss, servicen dere har ytt i hele prosessen fra forespørsel, til bestilling, informasjon underveis og t.o.m assistert med å informere hotellet om sen innsjekk, ja dette har dere levert i verdensklasse! Jeg har reist veldig mye i jobb siste 10 årene, verden over, og jeg har sjelden eller aldri sittet igjen å vært så fornøyd… Vi hadde en fenomenal tur, mye pga dere i Bergen Sportsreiser. Vi snakkes igjen veldig snart ?
Avatar

Audun Røyset

Liverpool, September 2016
Turen var helt topp og kunne ikke vært annerledes, kanskje med unntak av at skuddet til Henderson hadde gått inn. Alt sto til forventningene, og vi var alle godt fornøyde. Dette er syvende gangen vi reiser, og vi har fast program med puben The William Gladestone som utgangspunkt. Har tidligere bodd på HDN, men Indigo var helt topp – deilig med en liten spasertur når kvelden er på hell….Vi kommer tilbake ved neste anledning, men drøyer nok til utpå nyåret 😉
Avatar

Jørn Jensen

Liverpool, Desember 2016