fbpx

Treningsleir i London

Vi tilbyr treningsleirer i Marlow, som er ca. 6 mil fra London sentrum. Dette anlegget tilbyr tre fotballbaner, styrkerom/treningsrom, og fasiliteter tilrettelagt for trening av andre sporter. På dette sjarmerende anlegget tilbys overnatting like ved banene, hvor man bor landlig, i rolige omgivelser, like ved elven Themsen.

Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet 24 timer i døgnet, for assistanse ved behov.

NB: Fly/transport er IKKE inkludert i våre pakkereiser.

Treningsleir i London 2

OPTIMALE FORHOLD FOR TRENINGSLEIR

Anlegget har 50 rom. Dette anlegget er perfekt for trening, avslapping, og sosiale aktiviteter for ditt lag, og er tilrettelagt for lag som er på treningsleir, hvor man bor, spiser og trener på samme område. Her slipper man transport til og fra banene, da alt er samlet på en plass.

MULIGHET FOR DAGSTUR TIL LONDON SENTRUM

For lag som er på treningsleir her tilbyr vi også dagsturer til London sentrum om gruppen ønsker shopping, sightseeing, musikaler, eller selvsagt for å se fotballkamper (Vi tilbyr både Championship og Premier League kamper).

Treningsleir i London 3

treningsleir london treningsanlegg

MODERNE TRENINGSANLEGG

Dette anlegget er moderne, men har bevart det engelske historiske utseendet, og tilbyr treningsleirer/treningsopphold året rundt. Med flere daglige direktefly fra mange Norske flyplasser er treningsleir i Marlow/London et godt alternativ om ditt lag ønsker direktereise med kort flytid, og samtidig god standard på treningsbaner, mat og overnatting.

Fordi om man er i nærheten av London bor man samtidig landlig, på et fredfullt område tilpasset lag på treningsleir.

Treningsleir i London 4

Klar for treningsleir?

Vi gir gjerne ditt lag mer informasjon om våre treningsleirer, og et uforpliktende tilbud.

Referanser

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet! Les om tidligere kunders opplevelser:

Takk, vi hadde en fantastisk tur til Liverpool 🙂 Veldig fornøyd med både hotell og kampbilletter. Rent og pent hotell, fine rom, hyggelig betjening, god frokost og kul innredning. Knallbra med lounge og gode seter på stadion. Fornøyde barn og voksne! Dere var så flinke til å informere i forkant. Gode Liverpool- tips også. Takk for god hjelp 🙂
Avatar

Eli

Liverpool, Februar 2018
Turen innfridde så det holdt! Opplegget dere laget til oss, servicen dere har ytt i hele prosessen fra forespørsel, til bestilling, informasjon underveis og t.o.m assistert med å informere hotellet om sen innsjekk, ja dette har dere levert i verdensklasse! Jeg har reist veldig mye i jobb siste 10 årene, verden over, og jeg har sjelden eller aldri sittet igjen å vært så fornøyd… Vi hadde en fenomenal tur, mye pga dere i Bergen Sportsreiser. Vi snakkes igjen veldig snart ?
Avatar

Audun Røyset

Liverpool, September 2016
Turen var helt topp og kunne ikke vært annerledes, kanskje med unntak av at skuddet til Henderson hadde gått inn. Alt sto til forventningene, og vi var alle godt fornøyde. Dette er syvende gangen vi reiser, og vi har fast program med puben The William Gladestone som utgangspunkt. Har tidligere bodd på HDN, men Indigo var helt topp – deilig med en liten spasertur når kvelden er på hell….Vi kommer tilbake ved neste anledning, men drøyer nok til utpå nyåret 😉
Avatar

Jørn Jensen

Liverpool, Desember 2016