VI TILBYR DELBETALING OG BETALINGSUTSETTELSE!

Vi forsøker å tilby best mulig løsninger for våre kunder når det gjelder betaling av reisene.

Fra før tilbyr vi betaling med vipps, visa og mastercard, og nå er vi glade for å tilby betaling gjennom Svea Finans. Dette betyr at du som kunde kan få utsatt betaling for din bestilling, samt delbetaling.

Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant. Enklere. Raskere.

Vil du bestille i dag, reise i morgen, og betale senere? Da er utsatt betaling perfekt for deg.

Hva med å bestille i dag, men betale reisen måned for måned, litt og litt? Da er delbetaling perfekt for deg!

Eller er du en som ønsker en faktura for hele beløpet, og gjøre opp alt med engang? Da tilbyr vi også dette, med fakturabetaling for hele beløpet.

Disse løsningene tilbys gjennom vår samarbeidspartner Svea Finans, og søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe. 

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

 Fordeler med delbetaling 

  • Du kan handle i dag.
  • Velg delbetalingstid selv.
  • Gjør opp når det passer.
  • Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant. 

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål om betaling gjennom Svea Finans.

Velkommen på reise med Bergen Sportsreiser!