Barcelona

Vi tilbyr fotballreiser til Barcelonas hjemmekamper, som inkluderer hotellovernatting og kampbilletter.

FC Barcelona er en av verdens mest berømte fotballklubber med en stor fanskare i Norge, og vi er glade for å tilby reiser til Barcelona, en av Europas mest pulserende og kulturelt rike byer. .

En fotballreise til Barcelona gir deg ikke bare muligheten til å oppleve verdensklassefotball, men også til å utforske en by full av kunst, historie og vakre severdigheter. Besøk ikoniske steder som Sagrada Familia, Park Güell og Las Ramblas, og nyt byens fantastiske mat og kultur.

Enten du er en die-hard fotballfan eller bare ønsker å oppleve den unike atmosfæren på Camp Nou, vil en fotballreise til Barcelona med oss være en uforglemmelig opplevelse. Bli med oss og vær en del av magien som bare FC Barcelona og byen Barcelona kan tilby.

Våre fotballreiser til Barcelona inkluderer følgende:

  • Hotellopphold i sentrum
  • Frokost inkludert på hotellet
  • Kampbillett til valgt kamp
  • Inkludert reisegaranti (vi er medlem i RGF)
  • Vakttelefon tilgjengelig ved reisen
  • Råd og tilrettelegging før din reise
  • Mulighet for endring av bestilling ved endret kampdato

Billetter/Stadion

Vi tilbyr fire forskjellige billettkategorier til FC Barcelona sine kamper:
  • Kategori 4: Kortside/Hjørnet: Felt 133/134
  • Kategori 3: Langside – andre høydenivå: Felt 215-223
  • Kategori 2: Langside – første høydenivå: Felt 138
  • Kategori 1: Langside VIP – plass på felt 238. Tilgang til VIP lounge fra 1,5 time før kamp til 1 time etter kamsplutt. Inkludert måltid og drikke.
Merk at i kategori 1, 2 og 4 vil vi garantere plassene samlet. Plassene i kategori 3 vil kun garanteres parvis.

Barcelona

Madrid, hovedstaden i Spania, er en kulturelt rik by kjent for sine historiske landemerker som det kongelige palasset og kunstmuseer som Prado og Reina Sofía. Byen tilbyr en livlig atmosfære med vakre parker, en rik kulinarisk scene og et pulserende natteliv.

Besøk Barcelona

Madrid, hovedstaden i Spania, er en livlig og kulturelt rik by kjent for sine historiske bygninger, kunstmuseer og pulserende atmosfære. Byen ligger midt i landet og har en befolkning på over tre millioner innbyggere. Madrid er hjemsted for den spanske kongefamilien og har mange imponerende landemerker, som det kongelige palasset og Puerta del Sol, et viktig offentlig torg.

Kulturentusiaster vil finne mye å utforske, inkludert Prado-museet, som huser en av verdens fineste samlinger av europeisk kunst, og Reina Sofía-museet, kjent for moderne kunstverk som Picassos «Guernica». Byen har også en rik kulinarisk scene, med alt fra tradisjonelle tapasbarer til gourmetrestauranter.

Madrid er også kjent for sine vakre parker, som Retiro-parken, et populært sted for både lokale og turister. Byen er fylt med liv både dag og natt, takket være dens mange kafeer, barer og nattklubber. Med sin blanding av gammelt og nytt, er Madrid en by som tilbyr noe for alle.

Hoteller

Hotel Catalonia Roma

Moderne, lyse rom, tilpasset for reisende familier som ønsker å være flere enn to på ett rom. Det er basseng på hotellet dersom dere ikke ønsker å bade i havet. Kort vei til undergrunnsstasjon, men dere kan også gå til stadion, La Rambla eller stranden. Beregnet gangavstand er 25 minutter.

Hotel Gotico

Bra hotell med kort vei til både strand og La Rambla, med undergrunnsstasjon kun ett minutt unna hotellet. Det er ett minutts gange til katedralen i Barcelona og fire minutter til Picassomuseet, dersom du vil gjøre mer enn å se fotball og kose deg på stranden. Døgnåpen resepsjon.

Kamper

Finner du ikke en reise som passer deg?

Kampene kan bestilles i online booking i kampoversikten over, men om du ikke finner en reise som passer deg kan du sende oss en forespørsel.

© 2023 Bergen Sportsreiser | Personvern | Nettsiden og bookingløsningen er levert av Booktech