Bergen Sportsreiser AS har over 10 års erfaring med salg av sportsreiser. Vi tilbyr pakkereiser med hotellovernatting + billetter til fotballkamper i Europa, og vi har blant Norges største utvalg av destinasjoner og lag, til blant annet England, Tyskland, Spania, Italia, Belgia, Nederland, Frankrike og Portugal.

Vi tilbyr også treningsleirer i både inn- og utland for idrettslag, og andre sportsreiser som tennis og formel 1, samt pakkereiser, inkludert konserter.

Hvem er vi?

Andrè Dyrøy startet Bergen Sportsreiser i februar 2012, og er fremdeles selskapets daglige leder. Han brenner like mye i dag som i 2012 for at kunder skal oppleve trygghet før, under og etter reisen, og få opplevelser for livet på reise med Bergen Sportsreiser.

Helt siden oppstart har selskapets filosofi vært klar: Kunden er det viktigste for oss. Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet!

 

Vi er registrert i Brønnøysundregisteret med foretaksnavn «Bergen Ferie og Sportsreiser AS», organisasjonsnummer 998021685. Vi stiller lovpålagt bankgaranti til reisegarantifondet. Dette betyr at dine utlegg er sikret ved evt. konkurs, eller at vi ikke kan levere bestilt reise som avtalt

Gavekort

Hva er den beste gaven til en reiseglad og/eller sportsinteressert person? Svaret er enkelt: Et gavekort fra Bergen Sportsreiser!

Vi er registerert i Brønnøysundregistrene med følgende informasjon:
Foretaksnavn: Bergen Ferie og Sportsreiser AS.
Organisasjonsnummer: 998 021 685.

Vi stiller lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet, noe som er en trygget for deg som reisende. Dette gir deg reisegaranti når du benytter oss.

For å lese våre reisevilkår / generelle bestemmelser for våre fotballreiser kan du klikke her.

Kontakt oss

Kontor

Bakarvågen 21, 5305 Florvåg

Våre åpningstider::

På telefon:
Mandag: 09.00-15.00
Tirsdag-Onsdag-Torsdag: 10:00-14:00
Fredag: 11.00-13.00.


På live chat:
Mandag-torsdag 09.00-21.00.
Fredag: 09.00-15.00.
Lørdag-søndag: 1120-18.00.

Er du på reise med Bergen Sportsreiser?

Vår vakttelefon er bemannet. Se mer informasjon som er tilsendt kontaktpersonen for bestillingen, pr. e-post i forkant av din reise.