Hvem er vi?

Bergen Sportsreiser AS ble stiftet i 2012, og har over 12 års erfaring med salg av sportsreiser. Vi tilbyr pakkereiser med hotellovernatting + billetter til fotballkamper i Europa, og vi har blant Norges største utvalg av destinasjoner og lag, til blant annet England, Tyskland, Spania, Italia, Belgia, Nederland, Frankrike og Portugal.

Vi tilbyr også treningsleirer i både inn- og utland for idrettslag.

Vi selger våre reiser til reisende fra hele Norge, fra 1-100 reisende, private, bedrifter og idrettslag.

Hva står vi for?

Helt siden oppstart har selskapets filosofi vært klar: Kunden er det viktigste for oss. Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”.

Vi formidler kun offisielle billetter, og kvalitetssikrede hoteller, slik at vi er så trygg som vi kan være på at dere som kunder blir fornøyd med vår leveranse.

Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet!

Selskapets gründer og daglige leder

Andrè Dyrøy startet Bergen Sportsreiser i februar 2012, og er fremdeles selskapets daglige leder. Han brenner like mye i dag som i 2012 for at kunder skal oppleve trygghet før, under og etter reisen, og få opplevelser for livet på reise med Bergen Sportsreiser.

Hvem er kundene våre?

Våre kunder er fra hele Norge, fra sør til nord, og fra øst til vest. Vi arrangerer reiser for private, bedrifter, idrettslag og supporterklubber. Vi er i dag samarbeidspartner til flere supporterklubber i Norge, blant annet til de største lagene.

Vi har flere kunder utenfor Bergen, enn i Bergen, så vi er et landsdekkende selskap, hvor alle er velkommen til å benytte oss!

I 2023 sendte vi over 3000 Norske fotballfans på fotballtur, og det burde ikke være nødvendig å påpeke, men samtlige ordrer hadde 100,0% leveranse på billetter og hotell.

Vi takker så mye for tilliten, kjære kunder!

Har ikke du benyttet oss før så er du hjertelig velkommen på fotballreise med oss i Bergen Sportsreiser.

Vi er registerert i Brønnøysundregistrene med følgende informasjon:
Foretaksnavn: Bergen Ferie og Sportsreiser AS.
Organisasjonsnummer: 998 021 685.

Vi stiller lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet, noe som er en trygget for deg som reisende. Dette gir deg reisegaranti når du benytter oss.

For å lese våre reisevilkår / generelle bestemmelser for våre fotballreiser kan du klikke her.

Kontakt oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Kontor

Bakarvågen 21, 5305 Florvåg

Mail

post@bergensportsreiser.no

Våre åpningstider på telefon:

Mandag-Fredag: 10.00-15.00.

Våre åpningstider på live chat:

Mandag-fredag 09.00-21.00. Lørdag-søndag: 12.00-21.00.

Er du på reise med Bergen Sportsreiser?

Vår vakttelefon er bemannet. Se mer informasjon som er tilsendt kontaktpersonen for bestillingen, pr. e-post i forkant av din reise.

Gavekort

Hva er den beste gaven til en reiseglad og/eller sportsinteressert person? Svaret er enkelt: Et gavekort fra Bergen Sportsreiser!

© 2023 Bergen Sportsreiser | Personvern | Nettsiden og bookingløsningen er levert av Booktech