fbpx

Om Bergen Sportsreiser

Bergen Sportsreiser AS feiret 10 års jubileum i løpet av sesongen 2021/2022. Vi tilbyr pakkereiser med hotellovernatting + billetter til fotballkamper, hovedsakelig i England og Spania, samt treningsleirer i utlandet for idrettslag. 

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet!

Andrè Dyrøy startet Bergen Sportsreiser i februar 2012, og er fremdeles selskapets daglige leder. Andrè har 10 års erfaring med å arrangere fotballreiser. Hans største fokus er at kunden skal oppleve trygghet før, under og etter reisen, og få opplevelser for livet på reise med Bergen Sportsreiser.

Utvidet kundeservice 16-20 Juni. 4
Andrè Dyrøy, gründer og daglig leder
Utvidet kundeservice 16-20 Juni. 5

Vi er registerert i Brønnøysundregistrene med følgende informasjon:
Foretaksnavn: Bergen Ferie og Sportsreiser AS.
Organisasjonsnummer: 998 021 685.

Utvidet kundeservice 16-20 Juni. 6

Vi stiller lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet, noe som er en trygget for deg som reisende. Dette gir deg reisegaranti når du benytter oss.

Utvidet kundeservice 16-20 Juni. 7

For å lese våre reisevilkår / generelle bestemmelser for våre fotballreiser kan du klikke her.

Gavekort

Hva er vel den perfekte gave til en reiseglad og/eller fotballinteressert person? Svaret er enkelt: Et gavekort fra Bergen Sportsreiser!

Vi er blant Norges største tilbydere av fotballreiser til England og Spania, of sen som mottar gavekortet velger selv når og hvor reisen skal gå, og hvilken kamp den heldige vil se!

Du bestiller enkelt gavekortet i skjemaet. Fyll inn sum på gavekortet, hvor faktura skal sendes, og evt. navn på mottaker av kortet, samt evt. tekst dere ønsker på kortet! Vi sender ut gavekortet på mail senest 2 virkedager etter at bestillingen er mottatt!

I mottatt gavekort er det en kode. Når betaling av faktura er registert, er koden gyldig, og gavekortet kan benyttes.

1Beløp
2Om giver av gavekortet
3Kontaktinformasjon
4Kommentar

FAQ

Nyheter