Delbetaling

I samarbeid med vår samarbeidspartner Svea Finans har vi gleden av å tilby finansiering av din bestilling gjennom de. Svea tilbyr blant annet delbetaling, og utsatt betaling.

Betal med vipps eller mastecard

Når du bestiller reise hos oss kan du velge å betale med vipps (gebyrfritt) eller med visa/mastercard (gebyr kr. 95.-)

Vi er glade for også å tilby betaling gjennom Svea Finans!

Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant. Enklere. Raskere.

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.

Fordeler med delbetaling

Du kan handle i dag

Velg delbetalingstid selv

Gjør opp når det passer

Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant

Hvordan fungerer det?

Når du søker om kreditt hos Svea må du vite beløpet på reisen du skal bestille. Når du har dette fyller du ut beløpet i søknaden, og når denne er godkjent gir du oss beskjed om dette, og bestiller manuelt på e-post. Om du har bestilt en reise og betalt depositumet kan du bruke Svea finans til betaling av restbeløpet. Da søker du på samme måte, og fyller ut beløpet på restbeløpet som beløp hos Svea Finans.

NB: Vår online bookingløsning av våre fotballreiser er ikke tilpasset Svea Finans, så vi må manuelt registrere betaling gjennom Svea på alle ordrer.

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

Kontakt oss

Kontor

Bakarvågen 21, 5305 Florvåg

Våre åpningstider::

På telefon:
Mandag: 09.00-15.00
Tirsdag-Onsdag-Torsdag: 10:00-14:00
Fredag: 11.00-13.00.


På live chat:
Mandag-torsdag 09.00-21.00.
Fredag: 09.00-15.00.
Lørdag-søndag: 1120-18.00.

Er du på reise med Bergen Sportsreiser?

Vår vakttelefon er bemannet. Se mer informasjon som er tilsendt kontaktpersonen for bestillingen, pr. e-post i forkant av din reise.