Barcelona

Barcelona er en fotballmetropol med både Barcelona FC og Espanyol. Besøkende kan oppleve kampene på Camp Nou og RCDE Stadium. I tillegg kan man utforske turistattraksjoner som Sagrada Familia og det gotiske kvarteret. Barcelona kombinerer sport og sightseeing på en unik måte.

Besøk Barcelona

Barcelona er en fotballentusiasts drømmested, med både Barcelona FC og Espanyol som byens stoltheter. Å oppleve en kamp på det mektige Camp Nou-stadion eller på RCDE Stadium er en opplevelse som vil gi minner for livet. Men Barcelona har også mye mer å tilby. Byen er kjent for sin enestående arkitektur, med ikoniske landemerker som den imponerende Sagrada Familia, den fantasifulle Park Güell og de sjarmerende smugene i det gotiske kvarteret. Turister kan nyte de brede boulevardene i Las Ramblas, utforske kunstgallerier og museer, og oppleve den rike katalanske kulturen gjennom gastronomi og folkeliv. Barcelona er en destinasjon som kombinerer fotballglede, kulturell rikdom og enestående turistattraksjoner.

Våre lag i Barcelona

Våre hoteller i Barcelona

Hotel Gotico

Hotel Gotico er et bra fire stjerners hotell beligget i bydelen Barri Gotic.

Hotel Catalonia Roma

Et hotel med lyse, fine og moderne rom. Hotellrommene er også tilpasset for de som reiser som familie og vil bo flere enn to på et rom.