Bilbao

Bilbao er en by i Spania som ligger i den baskiske regionen. Byen er kjent for sin imponerende arkitektur, spesielt Guggenheim-museet designet av Frank Gehry. Bilbao er også berømt for sin pulserende kultur, deilig mat, og selvsagt fotballklubben Athletic Bilbao. Besøkende kan nyte en blanding av moderne og tradisjonelle attraksjoner i denne dynamiske byen.

Besøk Bilbao

Bilbao er en fascinerende by i Spania, som ligger i den baskiske regionen og er hovedstaden i Biscay-provinsen. Byens mest ikoniske landemerke er uten tvil det imponerende Guggenheim-museet, et arkitektonisk mesterverk designet av Frank Gehry. Museet tiltrekker seg kunstentusiaster fra hele verden. Bilbao er også kjent for sin rike industrihistorie, spesielt knyttet til skipsbygging og stålproduksjon. Byen har gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon og har blitt en moderne, kosmopolitisk destinasjon. Besøkende kan glede seg over det blomstrende kulturelle miljøet, deilig baskisk mat og vennlige atmosfæren. I tillegg er fotballklubben Athletic Bilbao stoltheten til byen, og å oppleve en kamp på San Mamés stadion er en opplevelse i seg selv. Bilbao er en perle som kombinerer tradisjon, kunst, industri og enestående gjestfrihet.

Våre lag i Bilbao

Våre hoteller i Bilbao

Radisson Collection Bilbao

Dette fantastiske fem stjerners hotellet har alt du kan tenke med. Fantastiske senger, godt interiør og praktiske rom. I tillegg til basseng, spa, treningsrom og badstue.

Petit Palace Arana

Dette lille og koselige tre stjerners hotellet ligger sentralt i byen langs elvepromenaden. Med en innsidepasning er du ved Arriaga teater og en litt lengre pasning er du i en av byens mange parker og San Nicolas kirken.