Brussel

Opplev Bryssel, en dynamisk hovedstad som kombinerer historisk arv med moderne atmosfære og internasjonal innflytelse. Utforsk ikoniske landemerker, oppdag europeisk politikk og nyt den deilige gastronomien i denne spennende belgiske byen.

Besøk Brussel

Bryssel, hovedstaden i Belgia og hjertet av europeisk politikk, er en dynamisk by som kombinerer historisk arv med moderne livsstil. Utforsk det imponerende Grand Place, en UNESCO-verdensarvliste, og beundre den gotiske strukturen til rådhuset. Besøk det berømte Manneken Pis-statuen og oppdag den imponerende katedralen St. Michael og St. Gudula. Byen er også hjemmet til EU-kommisjonen og NATO, og du kan utforske deres besøkssentre for å lære mer om europeisk politikk og internasjonale anliggender. Bryssel er kjent for sin gastronomi, med delikate sjokolader, øl og moules-frites som høydepunkter. Opplev Bryssels mangfold, kultur og internasjonale atmosfære mens du vandrer gjennom dens sjarmerende gater.

Våre lag i Brussel

Våre hoteller i Brussel

NH Collection Brussels Centre

Et fantastisk fint fire stjerners hotell med store soverom. Her er det lyst og luftig og en herlig atmosfære over hele hotellet.

ibis Brussels off Grand Place

Midt i sentrum ved siden av togstasjonen ligger dette tre stjerners hotellet.