Lille

Opplev Lille, en sjarmerende by i Frankrike med rik historie og kulturell skjønnhet. Utforsk de brosteinsbelagte gatene, vakre bygninger og nyt den fantastiske maten i denne gjestfrie destinasjonen.

Besøk Lille

Lille, en sjarmerende by nord i Frankrike, tiltrekker seg besøkende med sin rike historie, kultur og arkitektur. Utforsk det imponerende gamlebyen, Vieux Lille, med sine brosteinsbelagte gater, elegante bygninger og koselige kafeer. Besøk det praktfulle Place du Général de Gaulle, også kjent som Grand Place, og beundre den vakre rådhuset. Lille er også kjent for sin fantastiske mat, spesielt lokale spesialiteter som moules-frites og waffles. Byen er hjemmet til flere museer, inkludert det anerkjente Palais des Beaux-Arts, som huser en imponerende kunstsamling. Utforsk Lille og opplev dens unike sjarm og gjestfrihet.

Våre lag i Lille

Våre hoteller i Lille

Novotel Lille Centre Grand Place

Midt i sentrum, kun få minutter unna Grand Place de Lille ligger dette fire stjerners hotellet.

Ibis Lille Centre Grand Palais

Midt i sentrum finner dere dette tre stjerners hotellet, rett ved siden av Zenith Arena konserthall og kun 5-6 minutter til nærmeste casino. Det er kort vei til kollektivtrafikk og stadens grøntområder.