Liverpool

Fotballtur til Liverpool. Opplev en kulturell og musikalsk by med rik historie og en energisk atmosfære. Utforsk ikoniske landemerker, historiske havnefronter og oppdag The Beatles’ musikalske arv. Topp turen med en fotballkamp på Anfield.

Liverpool

Besøk Liverpool

Liverpool har mye å by på i tillegg til fotball. Det er en kulturell og musikalsk by i nordvest-England, kjent for sin rike historie, vennlige atmosfære, og selvsagt de legendariske fotballklubbene. Utforsk ikoniske Albert Dock, som byr på en rekke museer og gallerier, inkludert The Beatles Story. Besøk Liverpools katedraler, som er blant de største i verden, og ta en tur langs den historiske havnefronten. Byen har et pulserende natteliv og et bredt utvalg av restauranter, barer og kafeer. Liverpool er stolt av sin musikkarv, og det er her The Beatles startet sin reise til verdensberømmelse. Oppdag Liverpools sjarm, lidenskap og enestående kultur mens du utforsker denne dynamiske byen.

Våre lag i Liverpool

Våre hoteller i Liverpool

IBIS STYLES Hotel

I våre pakkereiser til Liverpool er opphold på iBis Styles Hotel Liverpool Centre Dale Street inkludert i grunnprisen.
Dette er et flott 3+ stjerners hotell, beliggende sentralt i Liverpool. Frokostbuffe og WI-Fi er inkludert i pakken.

Novotel Liverpool

Vårt fire stjerners hotell i Liverpool, Novotel, er et av få hoteller i byen med basseng.

Hotellet ligger en innside pasning ifra Liverpool One som er shoppinghjertet i byen. Beliggenheten er helt i sentrum og kun 5 minutter ifra togstasjonen.