Madrid

Madrid er en fotballfylt by med både Real Madrid og Atletico Madrid. Besøkende kan oppleve spennende kamper på Santiago Bernabeu og Wanda Metropolitano. I tillegg kan man utforske turistattraksjoner som det kongelige palasset og det livlige Puerta del Sol. Madrid kombinerer sport og sightseeing.

Besøk Madrid

Madrid er et mekka for fotballfans og turister, med både Real Madrid og Atletico Madrid som flaggskipene i byen. Å oppleve en kamp på Santiago Bernabeu eller Wanda Metropolitano er en opplevelse som oser av lidenskap. Men Madrid byr også på en overflod av turistattraksjoner. Besøkende kan beundre det majestetiske kongelige palasset, utforske de kunstneriske skattene i Prado-museet, og nyte den pulserende atmosfæren i Puerta del Sol. Madrid er kjent for sin energiske natteliv, deilig mat og fantastiske shoppingmuligheter. Byen kombinerer fotballglede med en rik kulturarv og en livlig atmosfære som gjør det til en drømmedestinasjon for mange.

Våre lag i Madrid

Våre hoteller i Madrid

Petit Palace Plaza Mayor

Et moderne og flott 4 stjerners hotell helt sentralt i sentrum ved Plaza Mayor, en langpasning ifra det Kongelige palass i Madrid.

Petit Palace Puerta del sol

Et enkelt 3 stjerners hotell helt sentralt i sentrum av Madrid.