Munchen

Opplev München, Bayerns sjarmerende hovedstad. Utforsk den rike historien, imponerende arkitekturen og den livlige kulturscenen i denne pulserende byen, kjent for sin berømte ølfestival og vakre landemerker.

Besøk Munchen

München, den vakre hovedstaden i Bayern, Tyskland, er kjent for sin rike historie, imponerende arkitektur og berømte ølfestival, Oktoberfest. Byen er hjemsted for det majestetiske Nymphenburg slott, den gotiske Frauenkirche og det verdensberømte kunstmuseet, Alte Pinakothek. Utforsk Marienplatz med det ikoniske rådhuset og den vakre klokkespillen. München er også kjent for sin pulserende kultur, med teatre, operaer og musikkfestivaler som tiltrekker seg kunstelskere fra hele verden. Ta en tur til Englischer Garten, en av verdens største byparker, og nyt en avslappende spasertur langs elven Isar. München er en by som kombinerer historie, kultur og livsglede på en unik måte.

Våre lag i Munchen

Våre hoteller i Munchen

NH Collection München Bavaria

Dette flotte fire stjerners hotell ligger rett ved siden av hovedtogstasjonen i München. Her kommer du deg fort til andre deler av byen og også ut i distriktet. Noen få minutter å gå til Karlsplatz ellers er det shoppingmuligheter rett i nærheten.

Hotel Adria München

Dette er et helt enkelt 3 stjerners hotell sentralt i München.