San Sebastian

San Sebastian er et reisemål som tiltrekker fotballfans og turister. Med Real Sociedad som stoltheten i byen, kan man oppleve spennende kamper på Anoeta-stadion. I tillegg kan man nyte de vakre strendene, den berømte matkulturen og den sjarmerende gamlebyen. San Sebastian kombinerer sport og sightseeing på en unik måte.

Besøk San Sebastian

San Sebastian er en perle ved Biscayabukta som appellerer til både fotballfans og turister. Med Real Sociedad som byens fotballstolthet, kan man oppleve spennende kamper på Anoeta-stadion. Men San Sebastian har mer å by på. Besøkende kan glede seg over de fantastiske strendene, som La Concha og Zurriola, og utforske den sjarmerende gamlebyen med sine smale gater og pintxosbarer. Den verdensberømte matkulturen er en annen høydepunkt, med San Sebastian kjent for sine kulinariske delikatesser og michelinrestauranter. San Sebastian kombinerer fotballglede med en naturskjønn beliggenhet og en unik kulturell opplevelse som gjør det til en favorittdestinasjon for mange.

Våre lag i San Sebastian

Våre hoteller i San Sebastian

Cataloni Donosti

Mitt i sentrum og bydelen Centro finner du dette fine fire stjerners hotell som i tillegg til basseng på taket, treningsrom og god utsikt kan tilby massasje og spa. Rommene er lydisolerte og her sover du garantert godt.

Sercotel Codina

Dette flotte 3 stjerners hotellet ligger i utkanten av sentrum i den lille byen San Sebastian.