Sevilla

Sevilla er en fotballby med både Sevilla FC og Real Betis. Besøkende kan oppleve spennende kamper på Ramón Sánchez Pizjuán og Benito Villamarín-stadion. I tillegg kan man utforske turistattraksjoner som Real Alcázar og den sjarmerende gamlebyen. Sevilla kombinerer sport og sightseeing på en unik måte.

Besøk Sevilla

Sevilla er en pulserende by som fanger hjertene til fotballentusiaster og reisende. Med både Sevilla FC og Real Betis som stoltheter, er fotballen en sentral del av byens kultur. Å oppleve kamper på Ramón Sánchez Pizjuán og Benito Villamarín-stadion er en intens og følelsesladet opplevelse. Men Sevilla har mer å by på enn fotball. Besøkende kan beundre det praktfulle Real Alcázar, spasere gjennom de sjarmerende gatene i det historiske gamlebyen, nyte en flamenco-opptreden, og smake på deilige tapas på lokale tavernaer. Sevilla kombinerer fotballglede og turistattraksjoner, og inviterer besøkende til å oppdage sin unike sjarm og lidenskap.

Våre lag i Sevilla

Våre hoteller i Sevilla

Hotell Sevilla Center

Som navnet forteller ligger dette hotellet sentralt i byen med kun en kort gåtur til Estadio Ramon, Sevilla sin hjemmebane.

Itaca Sevilla by Soho Boutique

Mitt i Sevilla sentrum ligger dette flotte tre stjerners hotellet med tilgang til basseng på taket.