Torino

Oppdag Torino, en historisk perle i Italia. Fra det berømte Shroud of Turin til kongelige palasser og delikate lokale spesialiteter, byr denne byen på en unik kulturopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Besøk Torino

Torino, en fascinerende by i Italia, er kjent for sin rike historie, arkitektur og kultur. Byen er mest kjent som hjemmet til den berømte Shroud of Turin, og dens kongelige palasser og vakre kirker er imponerende. Torino er også et paradis for matelskere, med sine delikate lokale spesialiteter som bagna cauda og gianduja-sjokolade. Byen har en levende kunstscene, med museer som det anerkjente Egyptian Museum og den moderne kunstinstitusjonen, Castello di Rivoli. Utforsk Torinos trange gater, nyt den unike atmosfæren og oppdag dens mangfoldige kulturarv.

Våre lag i Torino

Våre hoteller i Torino

NH Torino centro

Sentralt i Torino, i bydelen Gamlebyen ligger dette moderne 4 stjerners hotellet. Her får dere moderne og ny interiør, gode senger og mulighet til en fantastisk overnatting. 

CX Turin Belfiore

Dette veldig enkle tre stjerners hotellet ligger sentralt i Torino. 10 minutter til togstasjon og 2 minutter til kollektivtrafikk.