Valencia

Valencia er en flott destinasjon for fotballentusiaster og turister. Med Valencia CF som byens stolthet kan man oppleve spennende kamper på Mestalla-stadion. I tillegg kan man utforske turistattraksjoner som den imponerende Ciudad de las Artes y las Ciencias og det historiske gamlebyen.

Besøk Valencia

Valencia er en spennende by som appellerer til både fotballfans og turister på jakt etter unike opplevelser. Fotballentusiaster kan besøke Mestalla-stadion, hjemmet til Valencia CF, og oppleve den intense atmosfæren under en kamp. Men Valencia har mer å by på enn bare sport. Byen er kjent for sin vakre arkitektur, som den futuristiske Ciudad de las Artes y las Ciencias, den historiske Lonja de la Seda og den majestetiske Valencia-katedralen. Besøkende kan også nyte det pulserende nattelivet i området rundt Plaza de la Virgen og slappe av på de fantastiske strendene ved Middelhavet. Valencia er en by som forener fotballglede og imponerende turistattraksjoner.

Våre lag i Valencia

Våre hoteller i Valencia

Catalonia Excelsior Hotel

Helt sentralt i Valencia ligger Catalonia Excelsior. Her har du kort vei til katedralen, de mange by torgene, de flotte parkene og Mestalla Stadion.

NH Valencia Las Ciencias Hotel

For deg som ønsker å bo enkelt men sentralt er dette hotellet helt perfekt. Kort vei til det meste. Et flott område med mange parker rett utenfor hotellet med få minutters gangevei til både Gulliver Park og Dronning Sofia kunstpalass.