Aston Villa

Våre pakkereiser inkluderer fotballbilletter til Villa Park, sammen med opphold på hotell. Disse reisene er tilgjengelig for fans fra hele Norge, og vi ønsker gjerne å arrangere fotballreise for akkurat deg! (Flyreise er ikke inkludert)

Reisene til Aston Villas kamper kan du bestille i vårt online bookingsystem, som du kommer til ved å klikke deg inn i kampoversikten litt lenger nede. Her gjør du opp betaling, og får umiddelbart bekreftelse på mail.

Våre fotballreiser til Aston Villa inkluderer følgende:

* Frokost inkludert på hotellet
* Kampbillett til valgt kamp
* Inkludert reisegaranti (vi er medlem i RGF)
* Vakttelefon tilgjengelig ved reisen
* Råd og tilrettelegging før din reise
* Mulighet for endring av bestilling ved endret kampdato

Billetter/Stadion

Vi har et stort utvalg av billetter til hver kamp og tilbyr ulike billettkategorier på Villa Park. Vi tilbyr kun offisielle billetter, med mulighet for oppgradering fra plassene i grunnprisen, til langsideplasser, med flott utsikt til banen. Vi tilbyr også langsideplasser med egen VIP tilgang på stadion, før og etter kamp.

​Kampbillettene sender vi som E-tickets på mail før avreise til England. Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet, for assistanse ved behov.

Birmingham

Birmingham, et pulserende knutepunkt i England, imponerer med variert arkitektur, kultur, og et rikt industrielt arv. Utforsk museer, natteliv og shopping i denne dynamiske byen.

Besøk Birmingham

Birmingham, i hjertet av England, smelter sammen historisk eleganse med moderne pulserende energi. Byen, kjent som «Workshop of the World,» bærer stolt sin industrielle arv gjennom imponerende arkitektur og revitaliserte kanaler. Utforsk det varierte kulturlandskapet, fra historiske museer til innovative teatre. Nyt et mangfoldig gastronomisk utvalg i byens mangfoldige spisesteder. Birmingham er også et shoppingparadis, med Bullring som et ikonisk handelssenter. Opplev fotballfeber på St Andrew’s Stadium eller Edgbaston Cricket Ground. Byens musikalske sjel vibrerer gjennom legendariske arenaer som O2 Institute. Birmingham inviterer deg til å oppdage sin unike dynamikk, hvor kreativitet og gjestfrihet smelter sammen.

Hoteller

Holiday Inn Express Birmingham City Centre

Enkelt trestjerners hotell, inkludert kontinental frokost. Beliggende i sentrum, ca. 700 meter fra togstasjonen. Hotellet har restaurant og bar.

Clayton Hotel Birmingham

Flott firestjerners hotell, beliggende i sentrum, ca. 800 meter fra togstasjonen. Hotellet har restaurant, bar, treningsrom og romservice. Rommene er romslige med god standard.

Kampene er snart klar til å bestilles

Send oss en forespørsel i dag!

Kamper

© 2023 Bergen Sportsreiser | Personvern | Nettsiden og bookingløsningen er levert av Booktech