Leeds United

Vi tilbyr fotballreiser til Leeds sine hjemmekamper på ærverdige Elland Road, som inkluderer hotellovernatting og kampbilletter.

Leeds United er en gammel storhet med en stor fanskare i Norge, og vi er glade for å tilby reiser til Leeds, som er blant Englands største byer, og til Elland Road. Stadion ble bygget for over 100 år siden, og er kjent for god stemning.

Våre fotballreiser til Leeds United inkluderer følgende:

* Hotellopphold i sentrum
* Frokost inkludert på hotellet
* Kampbillett til valgt kamp
* Inkludert reisegaranti (vi er medlem i RGF)
* Vakttelefon tilgjengelig ved reisen
* Råd og tilrettelegging før din reise
* Mulighet for endring av bestilling ved endret kampdato

Billetter/Stadion

Standard billett

  • Seter på langside (East Stand)
  • Tilgang til lounge med bar like ved stadion fra 2 timer før kampstart (Yeboah’s Crossbar)
  • Voucher for en Pai og en enhet drikke før kamp

Oppgradert billett

  • Seter på langside sentralt (East Stand)
  • Tilgang til lounge/restaurant/bar like ved stadion fra 3 timer før kampstart (Centenary Pavilion)
  • Inkludert tre retters middag før kampen
  • Inkludert fri drikke i loungen (øl/vin/mineralvann)
  • Leeds legende som kampdagsvert
  • Drikke voucher etter kamp

​Kampbillettene sender vi deg som mobilbilletter på mail før avreise til England. Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet, for assistanse ved behov.

Leeds

Opplev Leeds, en dynamisk by som blander historie, kultur og moderne livsstil. Utforsk slottet, historiske monumenter og det pulserende bysentrumet i denne engelske destinasjonen med et blomstrende musikk- og kunstmiljø.

Besøk Leeds

Leeds, en dynamisk by i Yorkshire, England, kombinerer historie, kultur og moderne livsstil. Utforsk det imponerende Leeds Castle, Kirkstall Abbey og det pulserende bysentrumet. Leeds er kjent for sin blomstrende musikkscene, med festivaler og konserter som tiltrekker seg nasjonale og internasjonale artister. Byen har også et bredt utvalg av shoppingmuligheter, fra de trendy butikkene i Victoria Quarter til de livlige markedene som Kirkgate Market. Leeds er et knutepunkt for kunst og kultur, med kunstgallerier, teatre og museer som gir besøkende en smak av den kreative ånden i byen. Oppdag Leeds’ unike sjarm og energi mens du utforsker dens mangfoldige tilbud.

Hoteller

Leonardo Hotel

Leonardo Hotel er et 4 stjerners hotell, beliggende en kort spasertur fra sentrumskjernen.  Hotellet har restaurant, bar treningsrom, romservice, og engelsk frokost er inkludert. Hotellet tilbyr rom for 3 voksne, merk at disse er dobbeltrom med ekstraseng.

Park Plaza

Helt nært togstasjonen i Leeds ligger Park Plaza. Et fire stjerners hotell med både god beliggenhet, gode senger og stor og god frokost. Rett utenfor hotellet finner dere shoppingsenteret Trinity.

iBis Styles Leeds

Vårt standardhotell i Leeds er iBis styles, beliggende sentralt byen.

Kamper

Finner du ikke en reise som passer deg?

Kampene kan bestilles i online booking i kampoversikten over, men om du ikke finner en reise som passer deg kan du sende oss en forespørsel.

© 2023 Bergen Sportsreiser | Personvern | Nettsiden og bookingløsningen er levert av Booktech