Liverpool FC

Våre fotballreiser til Liverpool FC inkluderer hotellovernatting og offisielle billetter til Liverpool FCs kamper på Anfield. Disse reisene er tilgjengelig for fans fra hele Norge, og vi ønsker å arrangere fotballreiser til Liverpool for deg. Opplev den fantastiske Anfield opplevelsen med oss i Bergen Sportsreiser!

Reisene til kamper på Anfield kan du bestille i vårt online bookingsystem, som du kommer til ved å klikke deg inn i kampoversikten litt lenger nede. Her gjør du opp betaling, og får umiddelbart bekreftelse på mail.

Les anmeldelser fra våre reisende

Opplev Liverpool på Anfield

Våre fotballreiser til Liverpool FC inkluderer følgende:

  • Hotellopphold i sentrum
  • Frokost inkludert på hotellet
  • Kampbillett til valgt kamp
  • Inkludert reisegaranti (vi er medlem i RGF)
  • Vakttelefon tilgjengelig ved reisen
  • Råd og tilrettelegging før din reise
  • Mulighet for endring av bestilling ved endret kampdato

Billetter/Stadion

Vi har et stort utvalg offisielle billetter til Anfield, og du kan velge mellom plasser på kortside og langside.

Vi har plasser på nye Anfield Road stand, hvor setene er på nedre del av andre høydenivå. Her får du en flott utsikt over banen, og i tillegg er det inkludert tilgang til bar/lounge inne på tribunen. Her er et måltid inkludert, det er underholdning/musikk, og besøk av en eller flere tidligere spillere. Vi har også plasser på langside med bartilgang før/etter kamp.

​Kampbillettene sender vi deg som mobilbilletter på mail før avreise til England. Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet, for assistanse ved behov.

Liverpool

Opplev Liverpool, en kulturell og musikalsk by med rik historie og en energisk atmosfære. Utforsk ikoniske landemerker, historiske havnefronter og oppdag The Beatles’ musikalske arv i denne levende destinasjonen.

Besøk Liverpool

Liverpool, en kulturell og musikalsk by i nordvest-England, er kjent for sin rike historie, vennlige atmosfære og legendariske fotballklubber. Utforsk det ikoniske Albert Dock, som huser en rekke museer og gallerier, inkludert The Beatles Story. Besøk Liverpools katedraler, som er blant de største i verden, og ta en tur langs den historiske havnefronten. Byen har også et pulserende natteliv og et bredt utvalg av restauranter, barer og kafeer. Liverpool er stolt av sin musikkarv, og det er her The Beatles startet sin reise til verdensberømmelse. Oppdag Liverpools sjarm, lidenskap og enestående kultur mens du utforsker denne dynamiske byen.

Hoteller

IBIS STYLES Hotel

I våre pakkereiser til Liverpool er opphold på iBis Styles Hotel Liverpool Centre Dale Street inkludert i grunnprisen.
Dette er et flott 3+ stjerners hotell, beliggende sentralt i Liverpool. Frokostbuffe og WI-Fi er inkludert i pakken.

Novotel Liverpool

Vårt fire stjerners hotell i Liverpool, Novotel, er et av få hoteller i byen med basseng.

Hotellet ligger en innside pasning ifra Liverpool One som er shoppinghjertet i byen. Beliggenheten er helt i sentrum og kun 5 minutter ifra togstasjonen.

Kamper

Bortekamper

Finner du ikke en reise som passer deg?

Kampene kan bestilles i online booking i kampoversikten over, men om du ikke finner en reise som passer deg kan du sende oss en forespørsel.

© 2023 Bergen Sportsreiser | Personvern | Nettsiden og bookingløsningen er levert av Booktech