Manchester City

Opplev de regjerende seriemesterne med Norges superstjerne Erling Braut Haaland på laget! Våre pakkereiser inkluderer fotballbilletter til Etihad Stadium, sammen med opphold på hotell. Disse reisene er tilgjengelig for fans fra hele Norge, og vi ønsker gjerne å arrangere fotballreise for akkurat deg! (Flyreise er ikke inkludert)

​Reisene til Man Citys kamper på Etihad stadium kan du bestille i vårt online bookingsystem, som du kommer til ved å klikke deg inn i kampoversikten litt lenger nede. Her gjør du opp betaling, og får umiddelbart bekreftelse på mail.

Våre fotballreiser til Manchester City inkluderer følgende:

* Hotellopphold i sentrum
* Frokost inkludert på hotellet
* Kampbillett til valgt kamp
* Inkludert reisegaranti (vi er medlem i RGF)
* Vakttelefon tilgjengelig ved reisen
* Råd og tilrettelegging før din reise
* Mulighet for endring av bestilling ved endret kampdato

Billetter/Stadion

Vi har tilgang på store billettkvoter til hver kamp, og vi arrangerer reiser for familier, par, bedrifter, og kan arrangere reiser for store grupper. Man er nesten garantert offensiv fotball og scoringer når man ser Manchester City på Etihad Stadium, en av Englands flotteste stadioner!

​Kampbillettene sender vi deg som mobilbilletter på mail før avreise til England. Når du er på reise med Bergen Sportsreiser er vår vakttelefon bemannet, for assistanse ved behov.

Manchester

Opplev Manchester, en dynamisk by med imponerende arkitektur, levende kulturscene og en sterk fotballkultur. Utforsk dens pulserende natteliv, berømte museer og musikalske arv i denne energiske destinasjonen.

Besøk Manchester

Manchester, en dynamisk by i nordvest-England, er kjent for sin rike industrielle arv, imponerende arkitektur og levende kulturscene. Opplev det pulserende nattelivet i byens Northern Quarter, med trendy barer, kafeer og uavhengige butikker. Besøk de berømte museene, som The Manchester Museum, engelske fotballmuseet og Science and Industry Museum, som viser byens rike historie og innovasjon. Manchester er også kjent for sitt musikalske arv, med legendariske band som The Smiths og Oasis. Oppdag den unike sjarmen og stoltheten til denne spennende byen som er kjent for sin kreativitet og gjestfrihet.

Hoteller

Doubletree By Hilton Hotel

Vårt 4 stjerners hotell i Manchester er Doubletree by Hilton Hotel. Doubletree by Hilton har en sentral beliggenhet i Manchester sentrum, kun et steinkast fra togstasjonen.

Holiday Inn Manchester City Centre

Holiday Inn i Manchester sentrum er et nytt hotell, med 298 rom. Hotellet har restaurant, bar, treningsrom, en sentral beliggenhet og rom med god standard.

iBis Princess Street Manchester

Vårt standardhotell i Manchester er iBis Princess Street, beliggende i sentrum, ca 500 meter fra togstasjonen, og en drøy km fra Arndale Centre.

Kampene er snart klar til å bestilles

Send oss en forespørsel i dag!

Kamper

© 2023 Bergen Sportsreiser | Personvern | Nettsiden og bookingløsningen er levert av Booktech