Sportsreiser med sol og sommer

Ønsker du mer sol og sommer? Hva med en kombinert sportsreise og storbyferie til en destinasjon som tilbyr alt sammen? Du kan få med deg noe av den beste fotballen i Europa, samme dagen som du nyter solen på stranden eller ved bassenget.

Fotballreiser + sol og varme⚽️

Barcelona / Spania
Barcelona, en strålende juvel, frister med gyldne strender langs Middelhavet. Byen er et mekka for fotballfans. Byens rike kultur utforskes gjennom Gaudís arkitektur og museer. Det milde klimaet inviterer til utendørsaktiviteter,, mens mangfoldet av restauranter og det livlige nattelivet gjør Barcelona til en uimotståelig opplevelse.
Les mer
Monaco
Monaco, et luksuriøst paradis, lokker med eksklusive strender ved Middelhavet. Fotballentusiaster kan heie på AS Monaco, mens Formel 1 Grand Prix gir høyoktan spenning. Det solrike klimaet skaper perfekte forhold for å nyte gourmetmat på førsteklasses restauranter og oppleve det livlige nattelivet som preger denne glamourøse destinasjonen.
Les mer
Nice / Frankrike
Nice, perlen på den franske rivieraen, lokker med gyldne strender langs azurblått hav. Fotballfans kan støtte OGC Nice på Allianz Riviera. Det behagelige klimaet skaper idylliske dager og kvelder, perfekte for å utforske gourmetrestauranter og oppleve det pulserende nattelivet som Nice har å by på.
Les mer
Marseille / Frankrike
Marseille er en kulturell skatt ved Middelhavet som frister med varierte strender. Fotballen blomstrer med Olympique de Marseille. Byens rike historie og kunstscene kan utforskes i gamlebyen og museene. Det solrike været skaper ideelle forhold for utendørsaktiviteter, mens mangfoldet av restauranter og det pulserende nattelivet reflekterer byens herlige atmosfære.
Les mer
Lisboa / Portugal
Lisboa, en skattekiste ved elven Tejo, forfører med vakre strender langs Atlanterhavet. Fotballfans elsker Sporting CP og SL Benfica. Byen pulserer med historie og kultur, reflektert i smale gater og fargerike fliser. Det milde klimaet inviterer til uteserveringer på mangfoldige restauranter og levende natteliv som varer til morgenkvisten.
Se mer
Napoli / Italia
Napoli, ved det glinsende Middelhavet, lokker med herlige strender. Fotball er lidenskap med SSC Napoli. Byens kultur kommer til live gjennom historiske steder og livlige markeder. Det solrike været skaper ideelle forhold for å nyte autentisk mat på lokale restauranter og oppleve det livlige nattelivet som preger byens sjel.
Les mer
Roma / Italia
Roma, et historisk mesterverk, mangler kyststrender, men kompenserer med sitt rike kulturliv. Fotballfanatikere støtter AS Roma og SS Lazio. Byens arv avspeiles i gamle monumenter og piazzaer. Det herlige klimaet skaper en behagelig atmosfære for å nyte kulinariske opplevelser på lokale spisesteder og oppleve det sjarmerende nattelivet.
Les mer
Previous slide
Next slide

Vi tilbyr fotballreiser til de største ligaene i Europa, samt Formel 1 i store deler av verden, golf, tennis og nå også konserter.

Alle sportsreiser og konserter 🌍

Vi er stolte av å kunne tilby pakker med hotell og kampbilletter til noen av verdens største idrettsarrangementer og konserter. 

Fotballreiser / Europa
Vi tilbyr pakker med hotell og kampbilletter til de største ligaene i Europa. Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 m.m.
Les mer
Formel 1
Vi tilbyr reiser til nesten alle Formel 1-løpene i kalenderen. Italia, Singapore, Japan, Mexico, Brasil m.m.
Les mer
Tennis
Tennis er en av verdens største idretter fylt av legender. Bjørn Borg og John McEnroe var det på sin tid, og de seneste 20 årene har sporten blitt dominert av Roger Federer, søstrene Williams, Rafael Nadal og mannen med flest Grand Slam titler, Novak Djokovic. De fleste av disse har spilt på en tennisbane du kan besøke. Og nå har vi også vår egen verdensstjerne i Casper Ruud!
Les mer
Golf
Visste du at Golf er en av Norges største idretter beregnet på antall utøvere? Og den beste av alle, Victor Hovland er i verdenstoppen, rangert som nummer 5 i verden. Nå har du mulighet å reise ut i verden og se på verdens beste Golfspillere. Vi hjelper deg til flere Golf konkurranser rundt om i verden.
Les mer
Konserter
Vi i Bergen Sportsreiser elsker reising og opplevelser. Vi tilbyr pakkereiser inkludert billetter til konserter rundt omkring i Europa. Våre pakkereiser inkluderer hotellopphold i byen hvor konserten er, og billetter til konserten. Frister det kanskje å se Muse, Madonna, Blink 182, Red Hot Chilli Peppers eller Shania Twain mens du er på storbyferie?
Les mer
Previous slide
Next slide

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, dersom du skulle lure på noe. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd med din reise.