Fotballreiser til Europa

(Scroll ned for å se alle våre fotballreiser)

Vi er stolte av å presentere et av Norges største utvalg av fotballreiser til de mest prestisjefylte ligaene i Europa. Vår dedikasjon til å tilby uforglemmelige opplevelser har gjort oss til en ledende leverandør av fotballpakker som inkluderer hotellovernatting og et stort utvalg billetter til fotballkamper. Tilgjengelig for grupper på 1-100 personer – både privat og bedrift.

Stort utvalg reiser

Oppleve spenningen i noen av de mest anerkjente fotballligaene i verden, inkludert Premier League i England, La Liga i Spania, Bundesliga i Tyskland, Serie A i Italia, Ligue 1 i Frankrike, Primeira Liga i Portugal, Eredivisie i Nederland, Belgian Pro League i Belgia, Scottish Premiership i Skottland, Football League Denmark i Danmark

Vi tilbyr selvsagt også billetter til Leeds i Championship og kan skaffe billetter til enda flere kamper i lavere divisjoner.

Medlem av Reisegarantifondet

Ditt velvære og trygghet er vår prioritet og vi formidler utelukkende offisielle kampbilletter. Som en ekstra sikkerhetsgaranti er vi også stolte medlemmer av Reisegarantifondet. Når du velger oss som din reisepartner, kan du være helt trygg på at din reise er i de beste hender.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Få en opplevelse for livet og ta kontakt med oss i dag.

England

Spania

Opplev spansk fotball på nært hold. Se de største lagene i Spania. Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid m.m.

Tyskland

Italia

Belgia

Nederland

Frankrike

Portugal

Øvrige land