Manchester

Opplev Manchester, en dynamisk by med imponerende arkitektur, levende kulturscene og en sterk fotballkultur. Utforsk dens pulserende natteliv, berømte museer og musikalske arv i denne energiske destinasjonen.

Manchester

Besøk Manchester

Manchester, en dynamisk by i nordvest-England, er kjent for sin rike industrielle arv, imponerende arkitektur og levende kulturscene.  Opplev det pulserende nattelivet i byens Northern Quarter, med trendy barer, kafeer og uavhengige butikker. Besøk de berømte museene, som The Manchester Museum, engelske fotballmuseet og Science and Industry Museum, som viser byens rike historie og innovasjon. Manchester er også kjent for sitt musikalske arv, med legendariske band som The Smiths og Oasis. Oppdag den unike sjarmen og stoltheten til denne spennende byen som er kjent for sin kreativitet og gjestfrihet.

Våre lag i Manchester

Våre hoteller i Manchester

Holiday Inn Manchester City Centre

Holiday Inn i Manchester sentrum er et nytt hotell, med 298 rom. Hotellet har restaurant, bar, treningsrom, en sentral beliggenhet og rom med god standard.

Doubletree By Hilton Hotel

Vårt 4 stjerners hotell i Manchester er Doubletree by Hilton Hotel. Doubletree by Hilton har en sentral beliggenhet i Manchester sentrum, kun et steinkast fra togstasjonen.